Jobbet er besat!

Engageret salgsansvarlig

Vækst og udvikling i virksomhed med ambitioner

Nordjysk Lift, der startede i 1998, er specialister i udlejning af alle former for materiel til byggeriet til såvel små som store kunder. Virksomheden er repræsenteret med 11 afdelinger og beskæftiger mere end 100 veluddannede medarbejdere, der alle besidder et stort branchekendskab, hvilket sikrer kunden en seriøs og professionel samarbejdspartner i hele Danmark. Med et landsdækkende bookingsystem og egen vognpark kan Nordjysk Lift allerede ved første kontakt fastsætte leveringstidspunktet af det bestilte materiel. Virksomheden har stort fokus på god kvalitet og god service, og der tilbydes derfor forskellige ydelser for at imødekomme kundens behov bedst muligt.

Til at øge omsætningen i hele Danmark med særligt fokus på Aarhus og Vejle søges nu en engageret salgsansvarlig.

Med reference til salgs- og marketingschefen får du til ansvar at optimere salget i hele Danmark både gennem egne salgsindsatser, men også ved at motivere og inspirere medarbejderne i de enkelte afdelinger. Selvom du får hele Danmark som dit distrikt, vil du i første omgang have særligt fokus på distrikterne omkring Aarhus og Vejle. Udover at agere rollemodel og coach for afdelingernes medarbejdere bliver du ansvarlig for at opsøge nuværende og nye kunder, håndtere forespørgsler fra kunder, udarbejde tilbud og gennemføre salget. Du får ligeledes til ansvar at identificere nye kundeemner, som du efterfølgende opdyrker ved hjælp af dine evner inden for opsøgende salg samt din evne til at danne gode og langvarige relationer.

Du har erfaring med salg til erhvervskunder, og det er en fordel, hvis du ligeledes har erfaring med salg til byggeindustrien. Du bliver målt på din evne til at gennemføre salget og skabe rentabel forretning. Du er kommerciel, målrettet og konkurrenceorienteret, og du har et højt drive og et naturligt vinderinstinkt. Du er selvstændig, initiativrig og proaktiv, og du evner at følge tingene til dørs. Du er iderig og kan udarbejde de nødvendige analyser samt formidle resultaterne heraf til resten af organisationen. Du er således god til at kommunikere og skabe tillidsfulde relationer, og du kan begå dig på alle niveauer. Du er udadvendt og kontaktskabende, og du besidder et stort overblik. Det forventes desuden, at du har en god IT-forståelse.

Det forventes, at du bor i hensigtsmæssig køreafstand fra afdelingen i Aarhus.

Du tilbydes en spændende og udfordrende hverdag med frihed under ansvar i en virksomhed med gode udviklingsmuligheder. Du bliver en del af et dynamisk miljø præget af høj faglighed, en uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur.

Kan du se dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "481-NLI" til job@sensu.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-NIelsen på tlf.: 61 80 90 91.

For yderligere information om Nordjysk Lift se www.nordjysklift.dk.

Jobbet er besat!