Jobbet er besat!

Relationsskabende sælger

MITA Kopisystem er foruden at være leverandør af løsninger indenfor print, scan og elektronisk dokumenthåndtering også samarbejdspartner, der har fokus på udvikling af kundens forretning. MITA Kopisystem yder personlig rådgivning og skræddersyede løsninger, der netop matcher kundens behov.

MITA Kopisystem er en mindre virksomhed, der er beliggende i Holstebro og har mere end 30 års erfaring på markedet, som dækker både ind- og udland.

For yderligere information, se www.mita.dk.

MITA Kopisystem er inde i en positiv udvikling og søger nu en sælger.

Du bliver salgsansvarlig for dit distrikt med løsningssalg indenfor print/kopi. Du vil indledningsvis få til opgave, at bearbejde eksisterende kunder, hvorefter din opgave bliver, at udbygge dit eget distrikt med nye kunder. Dine opgaver bliver desuden, at booke møder, afholde kundemøder hos nye såvel som eksisterende kunder, afgive tilbud, forhandling, kontakt til leverandører og producenter samt problemløsning hos kunden. Du tilbringer en stor del af din tid ude ved kunderne og dermed også på landevejen.

Vi forventer, du har erfaring med opsøgende salg til små og mellemstore virksomheder, du er vant til at booke egne møder og er en dygtig købmand. Det er ikke afgørende, at du har erfaring fra branchen, men du har en god teknisk forståelse og et godt IT-kendskab.

Som person er du tillidsvækkende, udadvendt og god til at åbne døre, holde dialogen og lukke en ordre. Du har i dag et godt netværk, da du er god til at udvikle gode og langvarige kunderelationer. Du trives bedst, når der er travlt, og tager selv initiativ, hvis der bliver stille, da du har et højt drive.

Dit salgsdistrikt bliver Midt-, Nord- og Vestjylland og vi forventer, at du bor hensigtsmæssigt i forhold til salgsdistriktet samt kontoret i Holstebro, hvor du som udgangspunkt møder ind hver morgen.

Vi tilbyder dig en spændende og attraktiv stilling i en flad og handlekraftig organisation. MITA Kopisystem er en lille virksomhed med et tæt sammenhold, hvor du vil få indflydelse på udviklingen. Virksomheden har altid haft en positiv indtjening og et spændende produktprogram med produkter fra nogle af verdens førende spillere på markedet.

Er du vores nye "familiemedlem" og kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller - så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "492-MIT" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, konsulent Jeanet Kristensen på +45 29 45 16 45 eller Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

Jobbet er besat!