Jobbet er besat!

Dynamisk Key Account Manager

Erhvervssalg - Abonnementer- Aarhus

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder. Med Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken udgiver virksomheden en række af danskernes foretrukne nyhedsmedier på tryk, web og mobil. Koncernen står også bag JP/Politikens Forlag og Politikens Lokalaviser, som udgiver cirka 75 lokale ugeaviser i Danmark og Sverige. JP/Politikens Hus beskæftiger 2.400 ansatte og havde i 2016 en omsætning på 3 mia. kr.
Jyllands-Postens erhvervssalg er i rivende udvikling. Til at understøtte denne udvikling søges en dynamisk Key Account Manager.

I dit arbejde som Key Account Manager bliver du ansvarlig for salg af abonnementer til erhverv, både digitalt og på tryk. Du bliver salgschefens højre hånd, og i din dagligdag møder du ledelsen i alle typer virksomheder. Dine primære arbejdsopgaver bliver at booke og afholde salgsmøder, sikre nye kunder, vedligeholde eksisterende kunder samt skabe mersalg.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vigtigst er det, at du har en vis erfaring med KAM-salg og kanvassalg, og du har skabt dine første gode resultater. Du har stærke kommunikations- og forhandlingsevner, og du kan begå dig på alle niveauer. Du taler og skriver dansk på højt niveau.

Som person er du udadvendt, ansvarlig og resultatorienteret, og du trives med at gå forrest. Du har et højt drive, gode samarbejdsevner, og lyst til at gøre en forskel. Du er en målrettet og initiativrig hunterprofil, der motiveres af at være sammen med dine kunder og skabe resultater gennem dem. Du besidder stort overblik, tålmodighed og "is i maven", når det gælder forhandlinger. Du er forandringsparat, og du har ambitioner om at blive leder. Du bliver målt på din evne til at gennemføre salget og skabe en rentabel forretning. 

Du har nu muligheden for, at blive en del af en af Danmarks førende medievirksomheder, hvor dine ideer og initiativer bliver hilst velkommen. Der er rig mulighed for at skabe dig en karriere inden for salg og ledelse. Du tilbydes en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, gode pensionsforhold samt karriere- og uddannelsesmuligheder. Du arbejder både fra kontoret i Aarhus og som udekørende, hvorfor det forventes, at du kan stille bil til rådighed.

Kan du genkende dig selv i jobbet og de krav vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "499-JP" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulenter fra Sensu A/S, Morten Thomsen på tlf. 40 58 64 15 eller Vigga Aakjær Jacobsen på tlf. 93 85 70 88.

For mere information om Jyllands Posten se jyllands-posten.org 

Jobbet er besat!