Jobbet er besat!

Rådgivende Salgskonsulent

Teknisk sælger til intelligente produkter

igus® GmbH blev grundlagt af Günter Blase i 1964 i Køln, Tyskland. Virksomheden producerer komponenter fremstillet af højtydende plast og med smørefri egenskaber til bevægelsesteknik. Alle produkter testes grundigt for at sikre høj kvalitet og længst mulig driftslevetid. igus®’ produktportefølje omfatter over 100.000 produkter fra lager, som fuldendes af systemer og servicer. Hvert år udvikles der mellem 1500 og 2500 nye produkter og løsninger - altid med kunden i centrum.

Virksomheden beskæftiger i dag mere end 3000 medarbejdere fordelt på kontorer i 35 lande og salgspartnere i mere end 80 lande.

Til at varetage salgsaktiviteterne for produktporteføljen under divisionen ’Bearings’ søges nu en rådgivende Salgskonsulent.

Som teknisk salgskonsulent hos igus® spiller du en afgørende rolle i salget og rådgivningen af alle kvalitetsprodukter indenfor den omfattende produktportefølje i divisionen 'Bearings'. Du bliver ansvarlig for at indfri de ambitiøse vækstmål og for at nå dit salgsbudget. Det sker blandt andet ved at booke, afholde og følge op på salgsmøder hos eksisterende og potentielle kunder i Jylland. Du har et konstant fokus på både kundens behov og på mersalg. Du skaber positive resultater i pipelineprocessen, i udviklingen af markedet, og som ambassadør for Igus. Du er også den, der bidrager til den gode stemning på kontoret i Vejle.

Hos igus® er kunden altid i centrum. Her har kunderne den samme betydning, som solen har for livet på jorden. Solen giver lys, varme og energi. Kunderne giver ideer, arbejde og indtjening. Når kunderne er glade, er igus® glad. Din vigtigste opgave er at sikre, at kunderne er glade.

For den rette kandidat er der flere indgange til jobbet. Du kan eksempelvis have en teknisk uddannelsesbaggrund, såsom automationstekniker/-ingeniør, maskinmester, industritekniker eller lignende kombineret med erfaring indenfor salg. Alternativt har du erfaring med salg og rådgivning af tekniske produkter samt grundig teknisk flair og forståelse, som du viser ved, at du kan læse og forstå tekniske tegninger. Du har gode IT-kundskaber, og du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du struktureret, analytisk, energisk og god til at prioritere. Du har selvdisciplin og stor forretningsforståelse, hvilket gør dig i stand til at se helheden i dine kunders forretning og behov. Du har gode kommunikationsevner og forstår at navigere på tværs i en stor organisation.

Du får ansvaret for det jyske marked. Vi forventer, at du møder ind på kontoret en gang om ugen, og resten af tiden er du ude hos kunderne. Med stillingen følger en høj grad af selvstændighed og handlefrihed.

Du har muligheden for at blive en del af en spændende international virksomhed i stor vækst. igus® produkter er af allerhøjeste kvalitet, og kunder er begejstrede for produkterne. Alle produkter er unikke, skabt på baggrund af kundebehov og kvalitetstestet på virksomhedens produktionsanlæg i Tyskland. Som en del af igus® team kommer du kun ud til kunderne med enestående og gennemtestede produkter, som du med garanti kan stå indenfor.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "540-IGU" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent fra Sensu A/S, Bjarne Erfurt på tlf. 40 54 01 54.

For yderligere oplysninger om virksomheden se: https://www.igus.dk/ eller https://assets.mediafly.com/l/hPcanP

Jobbet er besat!