Jobbet er besat!

Proaktiv Sælger til Norge

Opbygning og udvikling af eget salgsdistrikt i Norge

Horn Bordplader A/S er blandt Danmarks førende leverandører af kvalitetsbordplader - alt fra massivt træ, laminat og glas til GetaCore®, Corian® samt stål, komposit, granit, terrazzo og beton. Horn Bordplader A/S skaber bordplader efter kundens ønsker og behov lige fra den traditionelle køkkenbordplade, bad- og bryggersbordplader til kontor- og spiseborde samt konferenceborde. Horn Bordplader A/S sætter en ære i at levere kvalitet til tiden.

Horn Bordplader A/S blev grundlagt i 1992 og beskæftiger i dag cirka 100 medarbejdere fordelt på produktion og administration i Danmark, hvor virksomheden har hovedsæde i Aulum (mellem Holstebro og Herning). Horn Bordplader A/S er vokset til dobbelt størrelse i løbet af de seneste år og har gennemgået en kraftig strukturændring. Produktionen er gearet til en kraftig vækst i omsætningen, og der er et uopdyrket potentiale i en række lande i Europa. I denne forbindelse søges nu en proaktiv sælger.

Med reference til salgschefen bliver du ansvarlig for dit eget salgsdistrikt i Norge, hvor du får til opgave at identificere, opsøge og oparbejde nye kunderelationer samt fastholde nuværende. Du driver selvstændigt salget, booker og afholder egne salgsmøder, gennemfører og afslutter salget samt udarbejder tilbud, kontrakter og salgsrapporter. Du er ansvarlig for dit eget omsætningsbudget, og du bliver målt på din evne til at skabe synlighed, kendskab og tilgængelighed på det norske marked. Du bliver desuden målt på antal bookede møder samt på din evne til at gennemføre salget og skabe rentabel forretning.  

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det forventes, at du har erfaring med industrielt B2B-salg til nøglekunder og meget gerne til køkkenbranchen eller træindustrien. Du har endvidere en god IT-forståelse og er vant til at anvende Microsoft Office-programmerne PowerPoint, Excel, Word og Outlook. Du behersker engelsk og skandinavisk i skrift og tale.

Som person er du resultatorienteret, selvstændig og udadvendt, og du arbejder struktureret, vedholdende og med et højt drive. Du har nemt ved at skabe langvarige relationer, og du motiveres af at være sammen med dine kunder og skabe resultater gennem dem. Du er målrettet, konkurrenceorienteret og har et naturligt vinderinstinkt. Du besidder et stort overblik, og har den nødvendige tålmodighed og "is i maven", når det gælder forhandlinger. Du har desuden en god økonomisk forståelse og gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Du bor formentlig i Midtjylland, da du udover en fast ugedag på virksomhedens domicil i Aulum forventeligt rejser ud med færgen til Norge.

Du tilbydes en spændende og udfordrende hverdag med frihed under ansvar i en virksomhed i kraftig vækst, der er kendetegnet af en uformel omgangstone og en kultur præget af sammenhold og godt humør. Kan du se dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "457-HOR" til job@sensu.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent fra Sensu A/S, John Tveit på tlf.: 20 77 43 33.

For yderligere information om Horn Bordplader A/S se www.hornbordplader.dk.

Jobbet er besat!