Jobbet er besat!

Proaktiv og selvstændig sælger

Kan du være med til at skabe yderligere vækst?

FC Beton A/S blev grundlagt i 1942, og virksomheden besidder således cirka 75 års erfaring. Siden 1942 er produktionsanlægget vokset til tre fabrikker, der er beliggende i henholdsvis Frejlev, Drastrup og Gadbjerg. FC Beton A/S producerer havefliser, betonfliser, belægningssten, færdigbeton, blokke og mørtel i høj kvalitet og har stort fokus på at levere den bedst mulige service. Virksomheden beskæftiger 55 medarbejdere. FC Beton A/S er i massiv vækst og har derfor investereret i fabrikken i Gadbjerg, så den pr. 1. januar 2018 tilbyder samme varesortiment som fabrikken i Frejlev. Til at sikre succes for fabrikken i Gadbjerg søges nu en proaktiv og selvstændig sælger.

Med reference til den administrerende direktør bliver du ansvarlig for salget i trekantområdet, Fyn og Sønderjylland. Du får ansvar for både det opsøgende salg samt for modtagelse og håndtering af forespørgsler fra kunder. Du identificerer og opsøger nye kunder samt etablerer gode og langvarige kunderelationer, der sikrer dig gensalg. Du udarbejder tilbud, følger op og gennemfører de afsluttende forhandlinger, hvor du får ordren i hus. Derudover deltager du i diverse arrangementer som eksempelvis messer og udstillinger, ligesom du naturligt følger med i markedsudviklingen.

Du er en erfaren sælger med et godt netværk, der er god til at skabe gode og langvarige relationer. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra branchen, men det er ikke et krav. Du har et stort drive og gåpåmod, og du arbejder selvstændigt, målrettet og proaktivt. Du er systematisk, struktureret og i stand til at tilrettelægge og planlægge din egen hverdag, og du er udadvendt, konkurrenceorienteret og evner at kommunikere troværdigt og tillidsvækkende. Du er teamplayer og har et vindende væsen, der gør, at du kan begå dig på alle niveauer. Det forventes, at du har en god IT-forståelse, og at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi forventer, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til fabrikken i Gadbjerg - gerne i trekantområdet.

Vi tilbyder dig en spændende og ansvarsfuld hverdag i en velfungerende virksomhed i vækst med højt til loftet. Du får frihed under ansvar og en central rolle i opbygningen og udviklingen af fabrikken i Gadbjerg.  

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "474-FCB" til job@sensu.dk. Ansøgningerne behandles løbende. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen, på tlf.: 61 80 90 91. For yderligere information om virksomheden se www.fc-beton.dk. 

Jobbet er besat!