Jobbet er besat!

Økonomi- og regnskabsansansvarlig

Til en selvstændig stilling i underholdningsbranchen

Down The Drain Production er en af Danmarks største kommercielle koncert- og festivalarrangører. Med 20 heltidsansatte, en større række projektansatte og en årlig omsætning på den anden side af 350 millioner kr. er Down The Drain også en af de hurtigst ekspanderende indenfor området herhjemme. Down The Drain er en stor og spændende arrangør i det danske kultur- og musikmiljø, hvor der er mange aktører og megen bevågenhed.

Down The Drain producerer og afvikler nogle af Danmarks største festivaler NorthSide og Tinderbox og seneste skud på stammen KOMOS samt HAVEN i København. I Down The Drains søsterselskab Beatbox Entertainment produceres/arrangeres årligt omkring 250 enkeltstående koncerter.

Til Beatbox Entertainment i København søges nu en Økonomi- og regnskabsansvarlig.

Med daglig reference til MD og Head Promotor Mads Sørensen bliver du en del af et ungt og dynamisk kontor med hver jeres ansvarsområder. Du spiller en afgørende rolle i udarbejdningen af afstemninger, månedsrapportering, rejseafregninger, koncertregnskaber og faktureringer. Derudover sikrer du bankbetalinger og løn samt skat og momsindberetning. Du får desuden til opgave at optimere og effektivisere processer, systemer og arbejdsgange.

Du har en regnskabsmæssig uddannelsesbaggrund som eksempelvis cand. Merc. Aud, HD i regnskab, bogholder eller lignende. Har du erfaring fra en lignende stilling, anses dette som værende en fordel. Du har gode kompetencer inden for IT og er vant til at bruge Office-pakken og C5 eller Wikas. Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau.

Du arbejder struktureret, er grundig og detaljeorienteret. Du sætter en ære i at levere kvalitet, er effektiv, og evner at overholde deadlines. Du har gode samarbejdsevner, men evner også at arbejde selvstændigt og proaktivt. Det er desuden vigtigt, at du er vedholdende og kan skære igennem.

Du har nu chancen for at blive en del af en spændende og anderledes virksomhed i underholdningsbranchen. Du får en høj grad af frihed under ansvar og stor mulighed for indflydelse samt faglig og personlig udvikling. Du arbejder fra kontoret i København K, og det forventes derfor, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand hertil.

Kan du genkende dig selv i ovenstående så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "548-DOW" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen rettes henvendelse til chefkonsulent fra Sensu A/S, Morten Thomsen på tlf. +45 40 58 64 15.

Jobbet er besat!