Jobbet er besat!

Hands-on økonomiansvarlig

Talknuser til velkonsolideret virksomhed i vækst

BOXIT udlejer depotrum og containere til opbevaring for private og erhverv og ejes af Escot Erhvervsejendomme, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme over det meste af Danmark. Virksomheden har i alt 55 ansatte, hvoraf de 15 sidder på hovedkontoret i Aalborg. BOXIT udlejer depotrum efter “self-storage” princippet og har 10 afdelinger i Jylland og på Fyn. Herfra sælges også flyttekasser og andet tilbehør til opbevaring og flytning. Derudover udlejer virksomheden skibscontainere – i hele Danmark – til erhverv og private. Med containerne tilbyder BOXIT stressfri flytning, sikring af materialer og maskiner samt en fleksibel løsning. Virksomheden er i konstant vækst og udvikling og søger hele tiden at ligge forrest i branchen. Til fortsat at sikre denne position søges nu en hands-on økonomiansvarlig.

Med reference til den administrerende direktør for BOXIT og Escot Erhvervsejendomme bliver du ansvarlig for bogføring, økonomistyring og budgetudarbejdelse for to koncerner og 21 aktive selskaber med selvstændige bogholderier. Derudover udarbejder du budgetter, pengestrømsopgørelser, koncernregnskaber og kvartals- og halvårsregnskaber samt klargøre det nødvendige materiale og dokumentation til revisor. Derudover bliver du ansvarlig for løbende likviditetsstyring, administration af anlægskartotek, selskabsregistreringer, og du får det overordnede ansvar for ejendomsadministration. Du får ligeledes til opgave at administrere løn og ansættelsesaftaler samt at være faglig leder for to medarbejdere i bogholderiafdelingen. 

Du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse som eksempelvis cand.merc. Aud, HD-R eller revisor. Du har nogle års erfaring med lignende opgaver, hvoraf erfaring med ejendomsøkonomi og ejendomsadministration vægtes højt. Du er solid bruger af Microsoft Excel og ERP (gerne Navision), og du taler og skriver dansk på højt niveau.

Som person er du struktureret, analytisk og ansvarsbevidst, og i kraft af dit store overblik evner du at følge op og samle trådene. Du er selvkørende og arbejdsom, og du har en praktisk og rationel tilgang til dit arbejde. Du har desuden en god forretningsforståelse samt gode kommunikations- og formidlingsevner.

Det forventes, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til kontoret i Aalborg.

Du tilbydes muligheden for at blive en del af en velkonsolideret, velrenommeret og uhøjtidelig virksomhed i vækst, hvor du med ansvar for et større bogholderi har stor mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "527-BOX" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91 fra Sensu A/S. For yderligere information om BOXIT se https://www.boxit.dk/. For yderligere oplysninger om Escot Erhvervsejendomme se http://www.escot.dk/.

Jobbet er besat!