Jobbet er besat!

Kommerciel Online Manager

MIFApladen er en mindre familieejet virksomhed, startet af Flemming Nielsen i 2003 med visionen om at gøre det enkelt for folk at få natur og kvalitet ind i hjemmet. MIFApladen sælger alt lige fra træplader, hylder, bordplader, borde, bænke og reoler til komplette specialtilpassede køkkener, alt sammen i massivt træ, til private og erhverv. Hos MIFApladen sættes en stolthed i at kunne tilbyde kunderne det, som de ikke kan få andre steder. MIFApladens produkter er målrettet dem, der ikke vil have hvad som helst stående i deres hjem.
Virksomheden sælger udelukkende produkterne via deres online webshop, hvor de gør det muligt for kunden at designe og skabe noget unikt på enkel vis.

MIFApladen er søsterselskab til VTI Vinderup Træindustri og Pladsmangel, og er således del af en større koncern.

Til at udvikle virksomhedens webshop og online marketing søges nu en Online Manager.

Som Online Manager hos MIFApladen spiller du en afgørende rolle i virksomhedens udvikling. Du bliver således ansvarlig for videreudvikling og drift af virksomhedens webshop og at sikre øget kundestrøm til webshoppen ved bl.a. at analysere data og udarbejde markedsanalyser samt sikre MIFApladens synlighed på sociale medier. Derudover får du til opgave at udarbejde markedsføringsmateriale til webshoppen, artikler, salgsmateriale m.m.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vigtigst er det, at du har erfaring fra en lignende stilling og tidligere har arbejdet med online markedsføring, udarbejdelse af markeds- og dataanalyser, tekstforfatning samt webshops. Du har erfaring med Google Analytics, og måske med SEO og Adwords, men dette er ikke et krav. Du er en stærk kommunikator, der forstår at fange både nuværende og potentielle kunder på skrift. Du behersker dansk på højt niveau i tale og skrift.

Du har en god kommerciel forståelse og forstår at spotte markedstrends og se hvad der rører sig. Du er en initiativrig og kreativ teamplayer, der forstår at tænke ud at boksen og tage ejerskab for dine ansvarsområder. Du er engageret og har gåpåmod og ser muligheder frem for begrænsninger.

Du motiveres af frihed under ansvar, at skabe udvikling og se dine ideer blive til virkelighed i en mindre familiedrevet virksomhed med en uformel omgangstone og korte beslutningsprocesser. Du får fast tilknytning til virksomheden i Vinderup, Vestjylland, og det forventes derfor, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand hertil.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "494-MIF" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91.

For yderligere information om MIFApladen se: www.mifapladen.dk

Jobbet er besat!