Jobbet er besat!

Online Manager

Online marketing i international vækstvirksomhed

Epoka A/S er en uafhængig og velkonsolideret virksomhed med et ungt og dynamisk team af dygtige medarbejdere. Virksomheden beskæftiger 77 medarbejdere, hvoraf hovedparten er på hovedkontoret i Svenstrup, Danmark. De øvrige medarbejdere er på egne salgskontorer i henholdsvis Dubai og Rusland. Siden 1991 har Epoka A/S været markedsledende og er i dag en af de absolut førende virksomheder indenfor køb og salg af nyt og brugt high-end Server, netværk og storage udstyr i over 100 lande over hele verden. Epoka A/S’ primære fokus er handel og distribution af IT-udstyr til BtB-kunder. Epoka A/S har en meget aggressiv og ambitiøs vækststrategi, som man nu er i fuld gang med at eksekvere.

Til at videreudvikle organisationens webshop og understøtte vækststrategien søges til en nyoprettet stilling en Online Manager.

Med reference til virksomhedens CCO bliver du ansvarlig for udarbejdelse, analyse og optimering af virksomhedens online markedsføring, og du får dermed også til opgave at udarbejde strategien i forhold til de overordnede strategiske mål. Du bliver ansvarlig for at øge omsætningen, indtjeningen og antal besøgende på webshoppen, ligesom du får ansvar for at vedligeholde og udvide webshoppens målgruppe via de sociale medier - primært LinkedIn. Du får således ansvar for al online kommunikation samt for opdatering af webshoppen.  

Det forventes, at du har erfaring med BtB-online markedsføring samt har erfaring med at opbygge og udvikle en webshop. Har du ligeledes en relevant uddannelse indenfor online marketing, er det en fordel, ligesom det også er en fordel, hvis du har erfaring med loyalitetsprogrammer og analyseværktøjer. Du kender og kan arbejde med de værktøjer som en online forretning er baseret på - eksempelvis content management system, produkt- og pricing-værktøjer samt kunderejser. Du behersker desuden dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau.

Som person er du struktureret, analytisk og proaktiv. Du er en igangsætter, der arbejder målrettet, selvstændigt og vedholdende, og du har en kommerciel og passioneret tilgang til dit arbejde. Du følger tingene til dørs, har et godt overblik og er desuden kendetegnet af at være pligtopfyldende, handlekraftig og initiativrig. Du er en teamplayer, der har lyst til at præge din egen rolle samt præge virksomhedens udvikling.

Det forventes, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til afdelingen i Svenstrup.

Du tilbydes muligheden for at blive en del af en virksomhed med en ambitiøs vækststrategi, hvor du får mulighed for at få indflydelse på opbygningen af dit eget ansvarsområde samt for at præge virksomhedens fremtidige brandingprofil. Det er en stilling med potentiale og gode udviklingsmuligheder, hvor du med frihed under ansvar får mulighed for at bringe dine egne ideer i spil. 

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "488-EPO" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91 fra Sensu A/S. For yderligere information om Epoka A/S se www.epoka.com.

Jobbet er besat!