Afdelingsleder indenfor automation

Udvikling og projektstyring

Villy Bruun A/S Elteknik er en velkonsolideret og førende el-installationsvirksomhed beliggende tæt på Nykøbing Mors, der løser opgaver indenfor el og automation for både industri og private. Villy Bruun A/S Elteknik er i en positiv udvikling og til at hjælpe med at realisere vækstplanerne søges en afdelingsleder indenfor automation.

Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for automationsafdelingen, hvor du bliver ansvarlig for udviklingen og ledelsen af afdelingens fem medarbejdere. Du bliver ligeledes ansvarlig for, at projekterne afvikles effektivt både i forhold til proces, tid og indtjening. Du håndterer forskellige opgaver såsom akutte serviceopgaver, om-forandringer og nye industriinstallationer samtidig med, at du bliver involveret i alle faser af opgaveløsningen fra den indledende dialog med kunden over udviklingsarbejdet, gennemførelsen og evalueringen af det afsluttede projekt.

Du har formentlig en baggrund som el-installatør, industrielektriker, maskinmester eller lignende og gerne suppleret med en relevant lederuddannelse. Du behersker engelsk på forhandlingsniveau, samt at du har erfaring med ledelse. Derudover har du bevist, at du kan drive et projekt effektivt fra start til slut. Hos Villy Bruun A/S Elteknik anvendes primært Omron og Siemens til PLC-styring samt tegneprogrammerne Schematic og Caddy.

Som leder arbejder du målrettet og vedholdende, og du er fokuseret på at optimere og forbedre udførelsen af projekterne i afdelingen. Din lederstil er involverende, kommunikerende og synlig, og du er god til at få folk med. Du skal være fagligt stærk og optaget af at motivere og lede dine medarbejdere. Som person er du ambitiøs på både dine egne, virksomhedens og dine medarbejderes vegne. Du har et kommercielt fokus rettet mod markedet, og er på forkant med udviklingen indenfor automationsløsninger samtidigt med, at du har øje for nye kunder.

Dit primære arbejdssted er på virksomhedens domicil i Frøslev på Mors, og det forventes derfor, at du bor i hensigtsmæssig køreafstand hertil.

Villy Bruun A/S Elteknik tilbyder dig en spændende lederstilling med indflydelse og stor mulighed for at præge tingene i automationsafdelingen. Virksomheden er karakteriseret ved en flad struktur, hvor beslutningsprocesserne går stærkt. Kulturen bærer præg af et godt samarbejde - også på tværs af afdelingerne. Du får fagligt dygtige og engagerede kollegaer. Du skal se stillingen, som drev du næsten din egen virksomhed. Du får løn efter kvalifikationer.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller - så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "393-VB" til job@sensu.dk. Jobbet ønskes besat snarest muligt. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Bjarne Erfurt på +45 4054 0154.