Jobbet er besat!

Afdelingsleder indenfor automation

Udvikling og projektstyring

Villy Bruun A/S Elteknik er en velkonsolideret og førende el-installationsvirksomhed beliggende tæt på Nykøbing Mors, der løser opgaver indenfor el og automation for både industri og private. Villy Bruun A/S Elteknik er i en positiv udvikling og til at hjælpe med at realisere vækstplanerne søges en afdelingsleder indenfor automation.

Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for automationsafdelingen, hvor du bliver ansvarlig for udviklingen og ledelsen af afdelingens fem medarbejdere. Du bliver ligeledes ansvarlig for, at projekterne afvikles effektivt både i forhold til proces, tid og indtjening. Endvidere skal du håndtere forskellige opgaver såsom akutte serviceopgaver, om-forandringer og nye industriinstallationer.

Som leder arbejder du målrettet og vedholdende, og du er fokuseret på at optimere og forbedre udførelsen af projekterne i afdelingen. Du skal være fagligt stærk og optaget af at motivere og lede dine medarbejdere, så kundernes forventninger fortsat bliver indfriet. Du er ambitiøs på både dine egne, virksomhedens og dine medarbejderes vegne.

Du kan have en baggrund som el-installatør, industrielektriker, maskinmester eller lignende, og det er ligeledes en fordel, hvis du har en relevant lederuddannelse. Det forventes, at du behersker engelsk på forhandlingsniveau, samt at du har mindst 5 års erfaring som leder. Din lederstil er involverende, kommunikerende og synlig, og du er god til at få folk med. Du har bevist, at du kan drive et projekt effektivt fra start til slut både i forhold til kunder, medarbejdere og økonomi. En del af din opgave består i at have et kommercielt fokus rettet mod markedet, så du er på forkant med udviklingen indenfor automationsløsninger samtidigt med, at du har øje for nye kunder. Du bliver involveret i alle faser af opgaveløsningen fra den indledende dialog med kunden over udviklingsarbejdet, gennemførelsen og evalueringen af det afsluttede projekt. Projekterne vil variere i både størrelse og kompleksitet. Hos Villy Bruun A/S Elteknik anvendes primært Omron og Siemens til PLC-styring samt tegneprogrammerne Schematic og Caddy.

Dit primære arbejdssted er på virksomhedens domicil i Frøslev på Mors, og det forventes derfor, at du bor i hensigtsmæssig køreafstand hertil.

Vi tilbyder dig en spændende lederstilling med indflydelse og stor mulighed for at præge tingene i automationsafdelingen. Villy Bruun A/S Elteknik er karakteriseret ved en flad struktur, hvor beslutningsprocesserne går stærkt. Kulturen bærer præg af et godt samarbejde - også på tværs af afdelingerne. Du får fagligt dygtige og engagerede kollegaer. Du skal se stillingen, som drev du næsten din egen virksomhed. Du får løn efter kvalifikationer.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller - så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "393-VB" til job@sensu.dk. Jobbet ønskes besat snarest muligt. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Bjarne Erfurt på +45 4054 0154.

Jobbet er besat!