Jobbet er besat!

Entrepriseleder

El – Delentreprise – mandskabsledelse

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, som med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ejes og ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 280 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger – en i Jylland, to på Sjælland og en i Malmø i Sverige. De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger.
Uggerly Installation A/S har vundet storentreprisen på Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU), der forventes at stå færdigt i 2020. Til at sikre gennemførslen af delentreprise på el søges nu en Entrepriseleder.

Med reference til projektlederen bliver du ansvarlig for den daglige byggepladsledelse, hvor du leder dine egne sjak på ti medarbejdere. Du udarbejder beregninger på opgaver, fører tilsyn og planlægger de nødvendige arbejdstegninger. Derudover er du ansvarlig for materiale indkøb samt tidsplanlægning og koordinering med overmontører.   

Du er uddannet elektriker eller elinstallatør og har erfaring med delentrepriser indenfor el, samt mandskabsledelse. Derudover anses det desuden som værende en fordel, hvis du har erfaring med brugen af Microsoft Projects.

Du er systematisk og kan holde mange bolde i luften ad gangen. Du trives i en omskiftelig hverdag, hvor du har fokus på kvalitet og at nå Jeres deadlines. Du har gode samarbejdsevner, men kan samtidig arbejde selvstændigt.

Du bliver en del af et kompetent og motiveret team hos Uggerly Installation A/S i Aalborg Øst, og det forventes derfor, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand hertil.  

Du tilbydes en spændende stilling i en velkonsolideret vækstvirksomhed. Du får stort ansvar, personlige og faglige udfordringer, samt mulighed for indflydelse og medbestemmelse på egne opgaver. 

Kan du genkende dig selv i vores værdier og forventninger så send en ansøgning som Word eller PDF-fil mærket "460-UGG" til job@sensu.dk. For yderligere information om Uggerly installation A/S se www.uggerly.dk.

For yderligere information og spørgsmål kontakt direktør John Tveit, Sensu A/S på telefon 2077 4333. 

Jobbet er besat!