Jobbet er besat!

Erfaren og hands-on HR-chef

Tican og SB Pork er internationale fødevarevirksomheder med produktion og salg af fersk og frosset svinekød til detail- og industrikunder i flere end 50 lande. Tican og SB Pork ejes i dag af den tyske slagterikoncern Tönnies Fleisch, der er én af Europas største slagterikoncerner, og de to virksomheder er organiseret under fælles dansk ledelse. De to virksomheder har tilsammen ca. 1000 medarbejdere fordelt på tre fabrikker i henholdsvis Thisted, Brørup og Ansager. Til at varetage HR-funktionen på de tre lokationer – med primær base i Thisted – søges nu en HR-chef.

Med reference til direktionen og som en del af ledergruppen får du ansvaret for virksomhedens HR og bliver en aktiv sparringspartner/rådgiver vedrørende alle HR-relaterede aspekter og spørgsmål på de tre fabrikker. Dine primære ansvarsområder bliver de klassiske discipliner indenfor HR; rekruttering, onboarding, HR-jura og -politikker, uddannelse og udvikling m.m.

Du skal beskæftige dig med de understøttende funktioner som MUS-samtaler, udarbejdelse, implementering og vedligeholdelse af interne politikker og processer, trivsel, udviklings- og afviklingssamtaler, samt de opgaver som naturligt falder indenfor HR-området.Du vil blive involveret i ansættelser, afskedigelser og HR-jura - herunder særligt ansættelsesaftaler, overenskomster, lokalaftaler, opfølgningssamtaler m.m.

Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling fra en produktionsvirksomhed el. lign. Du har formodentlig en mellemlang eller videregående uddannelse af kommerciel karakter. Du har erfaring med rekruttering samt udarbejdelse af ansættelsesaftaler og klausuler. Det er væsentligt, at du har et godt kendskab til overenskomster og HR jura generelt, ligesom du har erfaring med at udarbejde og implementere HR-processer og -politikker. Du behersker engelsk i skrift og tale og har gode it-kundskaber.

Som person har du et højt drive, er omstillingsparat og besidder en positiv tilgang til tingene. Du er struktureret og analytisk i dit arbejde og har en praktisk tilgang til tingene. Du er fokuseret og god til at holde overblikket, og du forstår at holde styr på processer og planer. Du er selvkørende og robust, og du holder hovedet koldt, selv når det går stærkt. Du har gode samarbejdsevner og kommunikerer professionelt, men let forståeligt.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en international orienteret virksomhed. Du får selvstændigt ansvar i en dynamisk virksomhed. Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "435-TIC" til job@sensu.dk.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulenterne Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91 eller Thomas Bech på + 45 22 89 89 76 fra Sensu A/S. For yderligere information om Tican Fresh Meat A/S se www.tican.dk eller SB Pork A/S www.sbpork.eu

Jobbet er besat!