Jobbet er besat!

Teamorienteret Produktionschef

Veldrevet virksomhed – LEAN – Stærke værdier

KPK Døre & Vinduer producerer nogle af Danmarks bedste dør- og vinduesløsninger. Det sker under overskriften ordentlighed, der er et nøgleord på alle niveauer i virksomheden. Virksomhedens udgangspunkt er en kombination af gode, danske, håndværksmæssige traditioner med fokus på kvalitet, holdbarhed og en moderne, højteknologisk produktion.
KPK Døre & Vinduer er et dansk vinduesbrand med produktion, udvikling og ledelse i Nykøbing Mors, hvor de beskæftiger cirka 250 medarbejdere. Deres medarbejdere er dedikerede fagfolk, der i samarbejde med den lokale håndværker sørger for, at kunden får god kvalitet hver eneste gang. KPK Døre & Vinduer har konstant fokus på at sikre, at det er de rigtige materialer, der får den optimale behandling, inden de leverer den færdige løsning.
KPK Døre & Vinduer er en del af Inwido-koncernen, Europas største producent af vinduer og blandt førende leverandører af døre. Inwido har cirka 4.000 ansatte og opererer i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, UK og Østrig. I 2016 havde Inwido en omsætning på godt 4,5 mia. DKK.
Til at lede produktionen hos KPK Døre & Vinduer søges nu en Produktionschef.

Med reference til direktøren får du det overordnede ansvar for produktionen, og med fokus på rettidighed og omhu sikrer du effektivitet, kvalitet og leveringssikkerhed. Sammen med tre produktionsledere, den tekniske leder samt PTA, får du til opgave at understøtte den daglige drift af produktionen, og som synlig leder sikrer du i samarbejde med teamet arbejdsmiljø og sikkerhed samt rapportering af resultater og KPI'er for produktionen. Du udarbejder og kommunikerer klare målsætninger og følger op herpå. Derudover bliver du ansvarlig for at udvikle og optimere produktionsprocesser gennem blandt andet LEAN.

Du er formodentlig uddannet produktionsingeniør, produktionsteknolog eller lignende. Du har nogle års erfaring med industriel produktion fra relevante brancher, såsom træindustrien, herunder for eksempelvis dør- og vinduesindustrien eller møbelindustrien. Alternativt kan du komme fra andre relevante brancher, såsom den metalforarbejdende industri eller tilsvarende. Afgørende er det dog, at du har lyst til og erfaring med at lede, da dette er en meget væsentlig del af stillingen.

Du har en indgående forståelse for effektiv produktion, et digitalt mind-set samt erfaring med produktionsplanlægningssystemer, LEAN, produktions-flow og digitalisering. Du skriver og taler dansk og engelsk på højt niveau, da engelsk er koncernsproget.

Du kan identificerer dig med virksomhedens nøgleord ordentlighed, der relaterer sig til måden hvorpå du agerer og kommunikerer både internt og eksternt. Du vægter ærlighed, troværdighed og tillid højt.

Som person er du energisk, engageret og har fokus på kvalitet, rettidighed og omhu. Din tilgang til dit arbejde er struktureret, og du har det allerbedst, når det går stærkt, og når der skal leveres resultater. Du trives i lederrollen, og du forstår at få det allerbedste frem i dine medarbejdere med både retning og stor respekt for deres høje faglige kunnen. Du er klar og tydelig i din kommunikation og leder via det gode eksempel.  Du er en rigtig god samarbejdspartner for dine kolleger og teamet generelt, og du bringer energi og godt humør med dig til KPK Døre- og Vinduer.

KPK Døre- og Vinduer tilbyder en spændende stilling med mulighed for ansvar i en virksomhed i vækst. Du får din daglige gang i virksomheden på Nykøbing Mors, hvorfor du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand hertil.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "467-KPK" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Janni Gammelholm på tlf. +45 26 80 25 23.

Jobbet er besat!