Jobbet er besat!

Kommerciel afdelingsleder

Hårdttræ til industrien - Salg og indkøb

Keflico A/S er grundlagt i 1953, og er en af de førende leverandører inden for hårdttræ og træbaserede pladeprodukter på det danske marked. Keflico A/S er B2B forhandler, og leverer til førende forhandlere inden for tømmerhandelen og industrien.
Keflico A/S’ hovedkontor er beliggende i Støvring, syd for Aalborg, og virksomheden beskæftiger 44 medarbejdere fordelt på tre afdelinger i henholdsvis Støvring, Odense og Glostrup. Hos Keflico er kunderne og medarbejderne de vigtigste, hvorfor de er centrum for Keflico A/S’ tre primære værdier: kvalitet, kompetence og miljø. Keflico A/S er FSC- og PEFC certificeret og har i foråret 2016, som den første af en række danske træleverandører, offentliggjort en indkøbspolitik for alt virksomhedens træ. I 2020 er det hensigten, at 50 % af alt træ, der købes og sælges af Keflico A/S, skal have en bæredygtig sporbar oprindelse.
Virksomheden er i en positiv udvikling og til at styrke den fortsatte udvikling søges nu en kommerciel afdelingsleder.

Med reference til den kommercielle direktør får du ansvaret for hårdttræsafdelingen med salg til industrien. Du bliver ansvarlig for udviklingen og ledelsen af afdelingens syv erfarne medarbejdere, og du bliver salgsansvarlig for det samlede salg af hårdttræsprodukter. Du bliver medansvarlig for at udvikle produktsortimentet som helhed og skal medvirke til at udvikle virksomhedens salgsstrategi. Du står samtidig selv for en del af det operationelle salg til industrien, hvor du både skal opbygge nye kundeemner samt udbygge og pleje eksisterende nøglekunder.

Du har nogle års erfaring med ledelse - gerne fra en lignende stilling. Du har erfaring med salg/ indkøb - gerne fra træbranchen eller den træforbrugende industri. Du har formodentlig en mellemlang videregående uddannelse suppleret med en lederuddannelse eller lignende. Du er en erfaren IT-bruger af de gængse programmer, og du behersker engelsk i skrift og tale.

Du er kommercielt stærk, og du forstår dine kunders forretning. Du er motiverende og inspirerende og forstår at skabe engagement og få folk med. Du er stærk i den umiddelbare såvel som den fordybende kontakt og har gode kommunikationsevner. Din arbejdsform er systematisk og struktureret, og du har et godt blik for såvel detaljen som helheder. Dit primære arbejdssted vil være på virksomhedens domicil i Støvring, hvorfor du forventes at bo i hensigtsmæssig køreafstand hertil.

Keflico tilbyder dig et spændende og udfordrende lederjob i en virksomhed i vækst, med et uformelt arbejdsmiljø samt en gage pakke, der modsvarer dine kvalifikationer. Du vil få et indgående kendskab til og træning i Keflico A/S' brede produktsortiment.

Som medarbejder hos Keflico tilbydes du sundhedsforsikring, pensionsordning samt løbende supplerende og relevant efteruddannelse m.m.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller - så send en ansøgning som Word eller PDF fil mærket "KEF-475" til job@sensu.dk. Jobbet ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på +45 6180 9091. 

Jobbet er besat!