Jobbet er besat!

Leder af salgsafdelingen Østjylland

eurodan-huse blev grundlagt i 1978 af NC Dahl, der så muligheden for at præge udviklingen og etablere sit egen virksomhed i markedet. Med salgskontorer i Rødekro, Herning, Roskilde, Aarhus, Aalborg og Odense, er virksomheden i dag landsdækkende, og har igennem mere end 39 år som byggefirma, arbejdet med at realisere over 10.000 danskeres boligdrømme.

Med udgangspunkt i de samme gamle stærke principper om håndsværkskvalitet, drives og ledes eurodan-huse i dag af brødrene Thomas og Rasmus Dahl. Missionen er i dag, at eurodan-huse skal være danskernes foretrukne leverandør af enfamiliehuse, hvilket kræver hårdt arbejde og en evig stræben efter en høj kompromisløs kvalitet, gode byggematerialer, godt håndværk og en altid tidssvarende arkitektur og indretning.

Til at lede salgsafdelingen i Aarhus søges nu en leder.

Med reference til den regionale direktør får du ansvaret for at lede og drive salget i et konkurrencepræget marked i konstant forandring. Du bliver ledelsesansvarlig for 7 engagerede salgsmedarbejdere. Dine daglige arbejdsopgaver bliver således at udbygge markedspositionen i Østjylland, realisere salgsbudgettet for afdelingen, planlægge og gennemfører salgsaktiviteter samt træne og udvikle dine medarbejdere.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vigtigst er det, at du har ledelseserfaring, gerne fra en lignende stilling, såsom afdelingsleder, salgsleder eller salgschef. Har du erfaring fra typehusfirma anses det som en fordel. Alternativt kan du komme fra andre håndværksmæssige brancher kombineret med stor byggeteknisk viden. Du behersker dansk på højt niveau i tale og skrift.  

Som person er du engageret, handlekraftig og har god sund fornuft. Du vægter ordentlighed og ser muligheder frem for begrænsninger. Derudover er du en stærk og klar kommunikator, der kan begå dig på alle niveauer. Du har stor forretningsforståelse og øje for kunderne. Som leder er du motiverende og empatisk. Du har fokus på dine medarbejderes udvikling, udfordringer og mål, og du viser dem vejen via. eget salg og det gode eksempel.  

Du tilbydes et udfordrende og spændende job i et visionært og vækstorienteret firma, hvor du får salgsansvaret for eurodan-huse i Østjylland. Du får mange faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner. Du tilbydes en attraktiv gage, som er tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Du får fast tilknytning til kontoret i Aarhus og det forventes derfor, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand hertil. Du har lyst til at arbejde på skæve tidspunkter, da stillingen er forbundet med weekendarbejde i udstillingshuse.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "489-EUR" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Vigga Aakjær Jacobsen på tlf. +45 93 85 70 88.

For yderligere information om eurodan-huse gå til: https://www.eurodan-huse.dk/

Jobbet er besat!