Jobbet er besat!

Har du teknisk forståelse og lyst til ledelse?

Metalforarbejdning – Produktionsteknolog – Konstruktion

Vores kunde er global markedsleder indenfor design, fremstilling og levering af løsninger til teknologi montering og mobilitetsløsninger. Virksomheden er grundlagt i 1996 og har hovedsæde i England, produktion i Danmark samt salgskontorer i Tyskland, Frankrig, Sverige, Italien og USA. Virksomheden beskæftiger i alt 145 medarbejdere.
Til at stå i spidsen for afdelingen teknisk salgssupport søges nu en leder.

Som leder af afdelingen får du ledelsesansvaret for seks engagerede medarbejdere, der arbejder med tilpasninger af standardprodukter og nyudvikling baseret på kunders ønsker og behov. Du får til opgave at understøtte salget og sikre høj kvalitet og tilfredshed i de kundetilpassede løsninger.  Du bliver ansvarlig for styringen af produktcyklussen fra ide til tegning og produktion, og du er hermed også ansvarlig for kvalitetssikring af produkterne i praksis.

Du er uddannet produktionsteknolog eller tilsvarende og har erfaring fra en metalforarbejdende virksomhed eller lignende. Har du erfaring med ledelse er dette en fordel, men det vigtigste er at du har lysten og evnen hertil. Derudover har du har erfaring med brugen af CAD-programmer gerne Solidworks. Da du dagligt kommunikerer med kollegaer fra hele verden, er det vigtigt at du taler og skriver engelsk på højt niveau.

Du har et dynamisk mind-set og en 'can do' tilgang til opgaveløsning. Du er selvkørende, kreativ og tænker kommercielt, hvilket du blandt andet bruger i din evne til at sortere og prioritere i projekter.

Vores kunde tilbyder en spændende stilling i en ung, dynamisk og international produktionsvirksomhed med mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver tilknyttet virksomhedens afdeling i Nørresundby, og det forventes derfor, at du bor i hensigtsmæssig køreafstand hertil.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "454-AAA" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på tlf. 61 80 90 91.

Jobbet er besat!