Jobbet er besat!

Hands on Lager- og Teknikchef

LEAN – Logistik - Ledelse

Epoka A/S er en uafhængig og velkonsolideret virksomhed med et ungt og dynamisk team af dygtige medarbejdere. Virksomheden beskæftiger cirka 65 medarbejdere, hvoraf hovedparten er på hovedkontoret i Svenstrup, Danmark. De øvrige medarbejdere er på egne salgskontorer i henholdsvis Dubai og Rusland. Siden 1991 har Epoka A/S været markedsledende og er i dag en af de absolut førende virksomheder inden for køb og salg af nyt og brugt high-end Server og storage udstyr. Epoka A/S’ primære fokus er handel og distribution af IT-udstyr til kunder, der fordeler sig i over 90 lande rundt om i verden.

Til at videreudvikle organisationen og understøtte vækststrategien søges nu en hands on Lager- og Teknikchef.

Med reference til virksomhedens CCO får du ledelsesansvaret for i alt 18 teknikere, lager- og logistikmedarbejdere på Lansen 11. Du får til opgave at planlægge, strukturere og effektivisere arbejdsprocesserne i henhold til LEAN-principper og dermed sikre, at teknik, lager- og logistikafdelingen er sat op til at kunne håndtere cirka 100 ordrer om dagen samt opstarten af E-handel, samt den vækst EPOKA oplever.  Du hjælper medarbejderne med at prioritere, og koordinerer og fordeler opgaverne og er samtidig en del af teamet, hvor du hjælper i det daglige arbejde. 

Vi forventer, at du er en erfaren leder med en god forretningsforståelse. Du har erfaring fra en lignende stilling som lager- og teknikchef - gerne i en mellemstor internationalt orienteret handelsvirksomhed. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har en god teknisk forståelse og gerne indsigt i og interesse for opsætning, konfiguration og distribution IT-hardware. Kendskab til IT-branchen vil ligeledes være en fordel. Det forventes, at du har erfaring med ERP-systemer, og behersker du Axapta, er det en fordel. Det er ligeledes en fordel, hvis du har kendskab til Microsoft Work Planner og Consignor. Du behersker dansk og engelsk både i skrift og tale.

Som person er du udadvendt, inddragende, forretningsorienteret, struktureret og vedholdende, og du motiveres af at få tingene til at lykkes. Du er serviceminded, har et stort overblik, og du trives med en hektisk hverdag. Du er vant til at gå forrest og  give et nap med hvis det er krævet, og du forstår vigtigheden af teamwork og velargumenterede prioriteringer. Endelig er du god til at opretholde konstruktive relationer på tværs af organisationen og kan manøvrere i de spændingsfelter, der naturligt opstår mellem de forskellige afdelinger i en moderne handelsvirksomhed.

Vi forventer, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand fra virksomhedens hovedkontor i Svenstrup.

Vi tilbyder dig en ansvarsfuld stilling med frihed under ansvar, hvor du får en central rolle i den forandringsproces, virksomheden gennemgår. Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "532-EPO" til job@sensu.dk.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulenterne Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91 fra Sensu A/S. For yderligere information om Epoka A/S se www.epoka.com.

Jobbet er besat!