Jobbet er besat!

Daglig leder

Alsidig stilling i succesrig vækstvirksomhed

BOXIT udlejer depotrum og containere til opbevaring for private og erhverv og ejes af Escot Erhvervsejendomme, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme over det meste af Danmark. Virksomheden har i alt 55 ansatte, hvoraf de 15 sidder på hovedkontoret i Aalborg. BOXIT udlejer depotrum efter “self-storage” princippet og har 10 afdelinger i Jylland og på Fyn. Herfra sælges også flyttekasser og andet tilbehør til opbevaring og flytning. Derudover udlejer virksomheden skibscontainere – i hele Danmark – til erhverv og private. Med containerne tilbyder BOXIT stressfri flytning, sikring af materialer og maskiner samt en fleksibel løsning. Virksomheden er i konstant vækst og udvikling og søger hele tiden at ligge forrest i branchen. Til fortsat at sikre denne position søges nu en daglig leder.

Med reference til den administrerende direktør bliver du leder for kontorets 15 medarbejdere og ansvarlig for at afholde MUS. Du bliver desuden ansvarlig for nyansættelser på kontoret, udarbejdelse af bonusser til salgsmedarbejdere og for planlægning og afholdelse af sociale arrangementer. Du opsøger grunde, som kunne være nye muligheder for koncernen samt administrerer lokalplaner. Du er sparringspartner for de udlejningsansvarlige, og du sikrer, at eventuelle problematikker i forbindelse med udlejning bliver løst på den bedst mulige måde. Du deltager derudover i beslutninger vedrørende marketing.   

Du er en dygtig og motiverende leder, der har erfaring fra en lignende stilling, og har du ligeledes erfaring med ejendomsadministration, er det en fordel. Som person er du selvkørende, ansvarsbevidst og arbejdsom, og du er i stand til at sætte rammer, retning og mål for dine medarbejdere. Du er en dygtig planlægger med en god forretningsforståelse og et strategisk mindset, og ved hjælp af dit gode overblik evner du at følge op og samle trådene. Du arbejder struktureret og analytisk, og du har gode kommunikations- og formuleringsevner.

Det forventes, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til kontoret i Aalborg.

Du har nu mulighed for at blive en del af et godt hold i en velkonsolideret og velrenommeret virksomhed i vækst. Du får en spændende lederstilling med indflydelse på mange berøringsflader.  

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "528-BOX" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91 fra Sensu A/S. For yderligere information om BOXIT se https://www.boxit.dk/. For yderligere oplysninger om Escot Erhvervsejendomme se http://www.escot.dk/.

Jobbet er besat!