Ny bane – ny spiller

Netværk – Server – Serviceydelser - Applikation

Siden starten i 1996 er netIP vokset støt til i dag at være en af de stærkeste spillere inden for kundetilpassede infrastruktur- og kommunikationsløsninger. netIP er derfor med sine seks afdelinger i henholdsvis Thisted, Skive, Herning, Holstebro, Aalborg og Aarhus en af Danmarks hurtigst voksende og førende udbydere på markedet. Der er tale om en virksomhed, der er stolt af sine medarbejdere, sit brand og som med den ”jyske” tilgang til tingene altid sikrer at være i øjenhøjde med kunderne. En stærk, målrettet og gennemarbejdet salgsstrategi, har nu sat kursen mod yderligere vækst.

Virksomheden tilbyder gennemtænkte IT-løsninger, der matcher kundernes situation og behov inden for:

Datacenter, kommunikation, klienter, outsourcing, portaler og rådgivning.

netIP har en klart defineret ledelsesfilosofi, der bruges til at skabe åbenhed, tillid og tryghed. Herigennem udvikles en adræt og forandringsparat organisation, som kan tiltrække og fastholde de rette kompetencer. Vi har ingen medarbejdere, men vi har ansat en masse interessante mennesker, og det er udgangspunktet!

For os er målinger ikke tal, men evnen til at være i kontakt med hinanden og være tilstede for hinanden.

Virksomheden er kendetegnet af kvalitet, et unikt medarbejdermiljø og et sammenhold, der rækker ud over det sædvanlige. Læs mere på www.netip.dk.

Vi har travlt, og vi ønsker løbende at tilføre de nødvendige menneskelige og faglige ressourcer til fortsat at udvikle netIP A/S. Til nyoprettede stillinger søges nu konsulenter til netIPs nye afdeling i Aarhus.

Vi har rammerne i Aarhus og nu ønsker vi, at fylde dem ud med markedets bedste konsulenter i forhold til udvikling og vedligeholdelse af IT-infrastrukturen. Vi beskæftiger os med fire arbejdsområder inden for infrastrukturløsninger, som er hardware, virtualisering, operativsystem og applikationer uanset systemernes placering on-premise, private eller i public cloud. Som konsulent i netIP arbejder du med rådgivning, design, implementering og dokumentation af løsninger inden for vores forretningsområder datacenter, kommunikation, klienter, outsourcing, portaler samt generel rådgivning på tværs af alle områder.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være alsidig. Men vi forestiller os, at du ved noget om f.eks. Microsoft Server & Applikationer, Skype for Business, Microsoft RDS, Office 365, Azure, VMware eller Microsoft HyperV, Citrix, Cisco, Microsoft SharePoint, og du har erfaring med at dokumentere dine løsninger. Din erfaring på området kan komme fra en intern IT-stilling eller en konsulentstilling, hvor du i dag måske er system-, senior-, support-, cloud-, outsourcing- eller Sharepoint-konsulent. Vigtigst er dog din personlighed og ønsket om at levere den rigtige service og ydelse til vores kunder.

Som person er du teamplayer. Du har lyst til at indgå i et team, hvor vi hjælper hinanden og samarbejder på tværs i organisationen, for at sikre kunderne den bedste oplevelse. Du formår også at tage ansvar og arbejde selvstændigt, og du har ambitioner om og motivation til at udvikle dig, så du kan hjælpe netIP med også i fremtiden at yde den bedste kundeservice. Du trives i en organisation, der ikke arbejder med målepunkter, men hvor målet er tilfredse kunder.

Du bliver en del af en stærk og dynamisk virksomhedskultur med primær tilknytning til netIP's kontor i Aarhus.

Vi tilbyder dig muligheden for at komme med på holdet hos en af branchens mest innovative IT-systemleverandører, hvor kunderne er blandt Danmarks mest spændende virksomheder. Du tilbydes en stilling med masser af faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner samt muligheden for både personlig og professionel udvikling. Som ansat hos netIP får du en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Du deltager desuden i den fælles overskudsdeling, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Herudover PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Der investeres i din efteruddannelse med udgangspunkt i dine ønsker og ambitioner. Vi tror på, at motiverede medarbejdere og konsulenter, som får muligheder og ansvar, er dem, der bedst sikrer fortsat succes hos kunderne og yderligere vækst i netIP.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "506-nIP" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76 eller Jeanet Kristensen på +45 29 45 16 45.