Jobbet er besat!

SharePoint-konsulent

Vil du være med til at skabe SharePoint-løsninger i verdensklasse?

Siden starten i 1996 er netIP vokset støt til i dag at være en af de stærkeste spillere inden for kundetilpassede infrastruktur- og kommunikationsløsninger. NetIP er derfor med sine fem afdelinger i henholdsvis Thisted, Skive, Herning, Holstebro og Aalborg en af Danmarks hurtigst voksende og førende udbydere på markedet. Virksomheden tilbyder gennemtænkte IT-løsninger, der matcher kundernes situation og behov indenfor datacenter, kommunikation, klienter, outsourcing, portaler og rådgivning.

Der er tale om en virksomhed, der er stolt af sine medarbejdere, sit brand og som med den ”jyske” tilgang til tingene altid sikrer at være i øjenhøjde med kunderne. NetIP er kendetegnet af kvalitet, et unikt medarbejdermiljø og et sammenhold, der rækker ud over arbejdsdagen. Det er en virksomhed med en stærk, målrettet og gennemarbejdet salgsstrategi, hvor kursen er sat mod yderligere vækst. Se mere på www.netip.dk

Vi har travlt, og vi ønsker løbende at tilføre de nødvendige menneskelige og faglige ressourcer til fortsat at udvikle netIP A/S. Til at understøtte den fortsatte vækst søges nu en SharePoint-konsulent.

Som SharePoint-konsulent hos netIP får du mulighed for at beskæftige dig med en bred vifte af spændende opgaver, der spænder fra analyse og kunderådgivning til konfiguration. Hos netIP skal du ikke kode. Vi anvender de allerede udviklede muligheder til at skabe den rigtige løsning for kunden.

Dine opgaver består af kortlægning af kundernes eksisterende virksomhedsprocesser, hvor succeskriteriet er at skabe værdi for kunden ved hjælp af SharePoint. Dette stiller store krav til, at du er bekendt med SharePoints arkitektur, design og kan omsætte kundens kravspecifikation inden for de fastsatte rammer. Der vil ligeledes være ad-hoc opgaver i form af tilpasninger, justeringer og troubleshooting hos kunderne på de løsninger, som allerede er konfigureret.

Hos netIP bruger vi ikke lang tid på store og komplicerede kravspecifikationer. Til kundens tilfredshed gør vi det enkelt og leverer løsninger på mellem 3 dage og 3 uger for de fleste opgavers vedkommende. Du bliver selv ansvarlig for at konfigurere og overdrage løsningen til kunden - du kan selvfølgelig benytte dig af råd og sparring fra de øvrige medarbejdere i SharePoint-teamet.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtigt, men du har god erfaring med design og konfiguration af SharePoint-løsninger samt en god forståelse af forretningsprocesser.

Det vil være en fordel men ikke et krav, at du har erfaring med projektledelse, men som minimum har du erfaring som projektdeltager.

Som person interesserer du dig for at samarbejde med kolleger og kunder. Du forstår at sætte dig ind i kundens specifikke behov i både større og mindre komplekse løsninger. Du kan tage ansvar og arbejde selvstændigt, og du har ambitioner om og motivationen til fortsat at dygtiggøre dig.

Du bliver en del af en stærk og dynamisk virksomhedskultur med fast tilknytning til vores afdeling i Herning.

Vi tilbyder dig muligheden for at komme med på holdet hos en af branchens mest innovative IT-systemleverandører, hvor kunderne er blandt Jyllands største virksomheder. Du tilbydes en stilling med masser af faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner samt muligheden for både personlig og professionel udvikling. Som ansat hos netIP får du en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Du deltager desuden i den fælles overskudsdeling, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Herudover PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Der investeres i din efteruddannelse med udgangspunkt i dine ønsker og ambitioner. Vi tror på, at motiverede medarbejdere og konsulenter, som får muligheder og ansvar, er dem, der bedst sikrer fortsat succes hos kunderne og yderligere vækst i netIP.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "451-nIP" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

Jobbet er besat!