Jobbet er besat!

Indkøber med potentiale til mere

Komponent- og på sigt projektindkøb

Med reference til virksomhedens produktionschef får du ansvaret for virksomhedens samlede indkøb af komponenter til produktionen. Den samlede indkøbsvolumen udgør et tocifret millionbeløb. Hovedparten af leverandørerne findes i Danmark, Japan og Tyskland.

Dine opgaver bliver, i samarbejde med produktionen, at definere behov, udarbejde forecast, afsøge markedet for potentielle leverandører, forhandling og indgåelse af årsaftaler. Du skal selv udarbejde og definere vilkår for rammer og aftaler. Vi forventer, at du sætter system og struktur på indkøbet i en virksomhed, som har været præget af innovation, vækst og "entrepreneurship".

Du bliver målt på din evne til at sikre leverancer til aftalt tid, i aftalt kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

På sigt kan du få ansvaret for virksomhedens projektindkøb, såfremt du er den rette person og demonstrerer evnen til at optimere, strukturere og systematisere indkøbsfunktionen.

Som person er du ambitiøs og vant til at tage ansvar. Du er imødekommende, har et stort drive, er resultatorienteret og hårdtarbejdende. Du forstår vigtigheden af teamwork og er vant til samarbejde på tværs af organisationen. Du besidder stort overblik og er vant til at håndtere til tider pressede situationer. Du har erfaring med leverandører og kommunikerer letforståeligt og direkte.

Vi forventer, at du har en baggrund inden for indkøb og gerne med 2 til 3 års erfaring med indkøb til en produktionsvirksomhed. Din uddannelsesmæssige baggrund er af mindre betydning, men vi lægger vægt på teknisk indsigt og godt købmandskab.

Du motiveres af at opnå dine mål. Du er konkurrenceorienteret og begejstres af en god handel. Du motiveres af at arbejde selvstændigt og tager det ansvar, som gives dig med glæde.

Du har stærke IT-kompetencer og behersker engelsk på højt niveau. Det er en fordel, hvis du også har et godt niveau i et andet fremmedsprog, men dette er ikke et krav.

Vi forventer, at du bor i hensigtsmæssig køreafstand fra virksomhedens hovedsæde på Nykøbing Mors. Nogen rejseaktivitet må forventes i stillingen.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en lokalt forankret, men international virksomhed med masser af muligheder for udvikling. Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "447-BIL" til job@sensu.dk. Jobbet ønskes besat snarest muligt, og ansøgningerne behandles derfor løbende. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S, John Tveit på + 45 20 774 333. For yderligere information om virksomheden, se www.bila.dk.

Jobbet er besat!