Jobbet er besat!

Alsidig og proaktiv indkøbs- og logistikansvarlig

Asetek A/S er en markedsledende leverandør af vandkølere til globale IT-leverandører som Dell, Fujitsu, Intel og HP. Asetek A/S’ patenterede vandkølere dækker både desktop- og datacentermarkedet, og virksomheden oplever en fremgang drevet af udviklingen af kraftigere processorer og grafikkort. Asetek A/S er et BtB-firma, der har et globalt netværk af kunder inden for gaming-, e-sport- og virtual-reality-computere samt supercomputere (HPCs). Asetek A/S blev grundlagt i Nordjylland i 1999 og har hovedsæde i Aalborg, hvor udviklingsafdelingen befinder sig. Firmaet har dertil salg & marketing i San Jose, Californien og i Taipei, Taiwan og desuden produktion i Xiamen, Kina. Virksomheden beskæftiger cirka 90 medarbejdere heraf 40 i Aalborg. Asetek A/S er noteret på børsen i Oslo. Asetek A/S’ innovative teknologi har fået en stærk modtagelse på markedet, og virksomheden er i rivende udvikling. Til at understøtte denne udvikling søges nu en indkøbs- og logistikansvarlig.

Med reference til og i tæt samarbejde med Data Center Operations Manager bliver du ansvarlig for logistik og indkøb - herunder leverandørpleje - samt for at analysere og evaluere nuværende og potentielle leverandører. Du bliver ansvarlig for reklamationer, ligesom du opretter indkøbsordrer og produktionsordrer, vedligeholder kostpriser og opdaterer leveringsplanerne. Du laver behovsberegninger ved hjælp af MRP-kørsler, deltager i lageroptællinger og gennemgår løbende lageret for udgåede varer. Ved behov supporterer du ligeledes ved oprettelse af salgsordrer og ved bookning af forsendelser mm. 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det forventes, at du har erfaring med flere af de nævnte opgaver. Det er dog et krav, at du har erfaring med indkøb - herunder leverandørforhandlinger - samt med logistik, og det er en fordel, hvis du har et bredt kendskab til Supply Chain. Du har en god IT-forståelse og er kompetent i brugen af MS Office-pakken - særligt i brugen af MS Excel. Du har erfaring med ERP-systemer - gerne MS Dynamics Navision. Det forventes desuden, at du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du hands on, proaktiv og selvstændig, og du har et stort drive og gåpåmod. Du kan og vil tage ansvar, og du arbejder struktureret og med et godt overblik, der gør dig i stand til at have mange bolde i luften. Du er detaljeorienteret og samtidig i stand til at bevare et holistisk perspektiv på virksomheden. Du er en dygtig kommunikator, der er stærk i forhandlinger og som evner at kommunikere professionelt i skrift og tale. Du er positiv, åben og fleksibel, og du motiveres af at være med til at skabe og tænke nyt og samtidig levere kvalitet til tiden.

Det forventes, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til virksomheden i Aalborg.

Vi tilbyder dig en alsidig og ansvarsfuld stilling i en innovativ, international vækstvirksomhed, der er kendetegnet af en åben, uformel og uhøjtidelig kultur.

Vil du med på holdet så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "479-ASE" til job@sensu.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91. For yderligere information om Asetek A/S se www.asetek.com.

Jobbet er besat!