Jobbet er besat!

Studentermedhjælper til rekruttering

Sensu A/S er et konsulenthus, der leverer ydelser inden for Search & Selection, organisationsudvikling, Business Coaching og outplacement. Virksomheden er grundlagt i 2012 og består i dag af 10 medarbejdere, der sidder på kontorerne i henholdsvis Svenstrup og Risskov.

Sensu A/S leverer kvalitet i alle dele af processen, og vi arbejder med nogle af de største og mest spændende virksomheder, hvor dialogen oftest foregår på strategisk niveau. Vi er i rivende udvikling og til at styrke væksten søges nu til hovedkontoret i Svenstrup en studentermedhjælper.

Du vil indgå i et team bestående af konsulenter og searchkonsulenter, hvor du vil blive involveret i den indledende del af rekrutteringsprocessen. Dine opgaver vil primært blive inden for search & selection, hvor du medvirker til at identificere, kontakte og screene kandidater med henblik på at finde de rette medarbejdere for vores kunder. Dine opgaver vil desuden blive af administrativ karakter, hvor du vil blive involveret i kandidathåndtering, varetage opgaver på vores hjemmeside og på de sociale medier samt andre lignende ad hoc-opgaver.

Du er studerende og skal formentlig i gang med en kandidatuddannelse som Cand. Merc. i Organisation og Strategi eller lignende. Du har en god IT-forståelse og er fortrolig med Microsoft Office. Har du erfaring med Linkedin, vil det være en fordel.

Som person er du serviceminded, imødekommende og god til at kommunikere på skrift og i tale. Du arbejder systematisk, struktureret og detaljeorienteret, og du har en ambitiøs, målrettet og åben tilgang til tingene. Virksomheden har en uformel og ligefrem omgangstone, som du falder naturligt ind i.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling som studentermedhjælper, hvor du får mulighed for at blive inddraget i forskellige processer indenfor rekruttering, hvor du vil få stor indsigt i forskellige virksomheder og brancher. Antallet af timer kan variere, men vi forestiller os omkring 30 timer om måneden.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "551-SEN" til job@sensu.dk. Jobbet ønskes besat snarest muligt. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulenter fra Sensu A/S; Jeanet Bøjlund Hvid Kristensen på +45 29451645 eller Lisa Schouenborg Andreasen på +45 22880420. For yderligere information om Sensu A/S se www.sensu.dk.

Jobbet er besat!