Jobbet er besat!

Kommerciel og hands-on QA Manager

Højt kvalitetsniveau i international vækstvirksomhed

Hagens Spring Group er en danskejet koncern bestående af moderselskabet Hagens Fjedre A/S samt selskaberne Spring Systems i Torsås AB i Sverige, Hagens Spring Manufacturing (Ningbo) Co., Ltd. og Hagens Trading (Ningbo) Co., Ltd. i Kina. Med mere end 70 år i fjederbranchen er Hagens Spring Group en af de førende producenter af kundetilpassede kvalitetsfjedre og fjederløsninger til industrien, hvoraf en stor del af produktionen går direkte til eksport. Virksomheden har fokus på kundernes behov og ønsker samt på at producere produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hagens Spring Group beskæftiger i dag cirka 200 medarbejdere, og er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og TS 16949.
Til at støtte op om den fortsatte kvalitetssikring og udvikling i virksomheden søges en QA Manager.

Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for opretholdelsen af virksomhedens høje kvalitetsniveau. Du er således ansvarlig for rådgivning og gennemføring af audits både internt og eksternt. Du varetager de certificerede ledelsessystemer, assisterer produktions- og salgsafdelingen i forbindelse med kontraktuelle og operationelle QA opgaver og sikrer opnåelsen af virksomhedens strategiske mål. Du bliver tovholder på projekter indenfor teknik, salg og kvalitet, og sikrer udarbejdelse, opdatering og implementering af kvalitetsdokumenter samt kvalitetsprocesser og -procedurer.

Du er formentlig uddannet ingeniør indenfor virksomhedssystemer, smed eller maskinarbejder med en overbygning som produktionsteknolog. Det er dog ikke den uddannelsesmæssige baggrund der er afgørende, men erfaringen samt det at være i stand til at håndtere auditering på højt niveau. Du har erfaring fra en metal-, plast eller lignende forarbejdende virksomhed, primært fungerende som underleverandør. Ydermere har du arbejdet med hurtig omskiftelig produktion, hvilket gør dig i stand til at arbejde med kundetilpassede løsninger.

Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau. Du har erfaring med kvalitetsstyringssystemerne ISO 9001 og ISO 14001 og Microsoft Dynamics AX. Derudover har du kendskab til eller kan nemt tilegne dig viden om elementerne i TS16949.

Du er en forretningsorienteret, udadvendt og troværdig teamplayer med et positivt sind. Din tilgang til dit arbejde er pragmatisk og hands-on, og du forstår at sikre, at tingene bliver gjort effektivt og ordentligt. Du tænker kommercielt og er ikke bange for at sige fra og tage styringen, da du bliver tovholder på projekter samt ansvarlig for en stor del af kommunikationen med kunderne.

Du motiveres af at bidrage til høj kvalitet, kundetilfredshed og udvikling af processer og arbejdsgange. Du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til Støvring, Nordjylland. Der skal påregnes cirka 30 rejsedage om året.

Hagens Spring Group tilbyder en spændende stilling med faglige udfordringer og ansvar i en global virksomhed med lokale rødder, hvor positivitet, kvalitet og et godt arbejdsmiljø er i fokus.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "464-HAG" til job@sensu.dk.

For yderligere information om Hagens Spring Groups se: http://www.hagens.com/d

Jobbet er besat!