Jobbet er besat!

Bliv Chem-Dry Partner

Hårde gulve – Fliser og klinker – Ude og indendørs

Chem-Dry er verdens førende tæppe- og møbelrens virksomhed, med mere end 3800 afdelinger over hele verden. I 1990 kom Chem-Dry til Danmark og har siden udviklet sig til et franchisenetværk med over 30 franchisetagere som alle er selvstændigt ejet og drevet under samme brand og filosofi. Franchisenetværket gør os til en landsdækkende virksomhed med en stærk lokal tilstedeværelse. I 2007 blev netværket forstærket ved inklusionen af Norge og Sverige og i 2016 blev Nord Tyskland tilføjet. I dag udgør disse lande virksomheden Chem-Dry Nordic A/S med hovedkontor i Kvistgård i Nordsjælland og over 40 franchisetagere i hele regionen.

Chem-Dry blev stiftet i USA i begyndelsen af 1970’erne efter at have udviklet og patenteret en lang række af unikke og enestående midler til rens og behandling af tæpper og møbler.

Chem-Dry har ligeledes udviklet unikke produkter og ekspertise til rens og vedligeholdelse af hårde gulvtyper. Vi renser, polerer og overfladebehandler klinke- og flisegulve, vi olierer, lakerer og sæbebehandler trægulve og vi renser, polerer og overfladebehandler linoleums- og vinylgulve. Vi renser også effektivt din terrasse og udendørsbelægningssten.

Læs mere på www.chemdry.dk.

Med 30 selvstændige møbel og tæpperensere i Danmark har konceptet vist sin holdbarhed og kvalitet. Chem-Dry tilbyder nu muligheden for at blive en del af succesen inden for segmentet "hårde gulve og belægninger".

Du vil få tilbudt et område, der passer på dig og dine ambitioner, hvor du driver din egen virksomhed under Chem-Drys franchisekoncept.  Efter en grundig træning i produkter og maskinpark vil du have ansvaret for at opbygge din egen kundeportefølje i dit geografiske område.  Du vil kunne tilbyde en høj kvalitetsydelse, som er gennemprøvet og anerkendt som absolut markedsledende. Både maskiner og produkter er miljørigtige og patenterede af Chem-Dry. Derfor vil vores serviceydelser forblive unikke på markedet.

Du kan have en meget varierende baggrund og erfaring.  Du kan i dag have et rengøringsfirma og ønske at udvide dette, du kan være håndværker eller sælger eller noget helt fjerde - eller blot have et brændende ønske om, at få foden under eget bord.  Har du erfaring med tilbudsgivning, service og kundekontakt vil det være en stor hjælp for dig i dagligdagen. Det er et krav at du kan fremvise en ren straffeattest samt at du har kørekort.

Du skal være klar på at arbejde hårdt og målrettet for at blive en succes med din nye virksomhed, men Chem-Dry gør alt for at hjælpe dig.  Du får hjælp til markedsføring, produktforbrug, timeforbrug, hjemmeside, sales leads og salgstræning. Under din oplæring sørger Chem-Dry også for at din hvide varevogn er udsmykket og fyldt op med de rette maskiner. 

Det kræver naturligvis en god økonomi at blive selvstændig Chem-Dry partner men også her hjælper Chem-Dry dig godt i gang. Omkostningerne til træning, licens og markedsføring koster et engangsbeløb, men der tilbydes en attraktiv leasingmodel på maskinerne.

Hvis du har lyst til at blive en af Chem-Dry's nye partnere, så send din ansøgning som Word- eller PDF-fil til job@sensu.dk og mærk ansøgningen "478-CHE" samt hvilket område du er interesseret i. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

Jobbet er besat!